Tunggu dulu!!!

 

Sebelum anda dapatkan Pakej eBook Rahsia BITCOIN yang berharga RM190 ini, saya ada tawaran yang amat istimewa untuk anda iaitu…

Upgrade Ke Pakej Platinum Rahsia BITCOIN Bersama

Pakej Audio Rahsia Emas

 

 

Pakej Audio Rahsia Emas ini mengandungi 5 modul dan kandungan setiap modul meliputi pelbagai isu berkaitan dengan PELABURAN emas. Pakej ini juga ada dimuatkan dengan ebook (5 modul juga), 1 audio bonus dan 1 rakaman webinar. (Saya akan memberi pautan untuk anda muat turun semua modul tersebut selepas pembelian.)

Harga sebenar Program Audio ini ialah RM149. Tetapi sebagai mengucapkan terima kasih atas pembelian dan sokongan anda, saya menawarkan Program Audio (berbentuk digital) ini dengan harga RM100 sahaja! Ini bermakna anda jimat RM49!

 

BERTINDAK SEKARANG

 

Jadi jumlah keseluruhan yang anda perlu bayar untuk dapatkan Pakej eBook Rahsia BITCOIN dan Pakej Audio Rahsia Emas  cuma

RM190 + RM149 RM100 = RM290

 

OK Azizi! Saya Mahukan Pakej Platinum Rahsia Bitcoin ini...

 

Priority RAHSIA BITCOIN PLATINUM
Order Form

"Online Banking"
RM290

Instant Delivery
(sila semak email selepas pembelian)

  • Transaksi dijamin selamat
  • Maybank2U, CIMBClicks, RHB Now dan banyak lagi
  • Muatturun produk selepas pembelian

(bayaran melalui online banking seperti Maybank2U, CIMBClicks dan sebagainya)

 
 

(Sila klik butang 'Tempah Sekarang' di atas untuk membeli Pakej Platinum eBook Rahsia BITCOIN dan Pakej Audio Rahsia Emas. Anda akan tiba di laman web BillPlz.com (a safe and secure online service provider) setelah anda klik butang "Tempah Sekarang" di atas. Teruskan membuat pembayaran. Sila ambil perhatian yang kedua-dua produk ini adalah produk DIGITAL dan bukannya FIZIKAL. Jadi, anda hanya perlu memuat turun produk ini; tiada sebarang produk berbentuk fizikal akan dihantar kepada anda.)

 

ATAU Saya tak nak upgrade!

 

Saya hanya mahu Pakej eBook Rahsia Bitcoin yang berharga RM190 sahaja dan faham yang saya akan membayar harga penuh (RM149) untuk Pakej Audio Rahsia Emas sekiranya saya ingin mendapatkannya pada masa akan datang.

cuma

RM190 sahaja

 

Priority RAHSIA BITCOIN Regular
Order Form

"Online Banking"
RM190

Instant Delivery
(sila semak email selepas pembelian)

  • Transaksi dijamin selamat
  • Maybank2U, CIMBClicks, RHB Now dan banyak lagi
  • Muatturun produk selepas pembelian

(bayaran melalui online banking seperti Maybank2U, CIMBClicks dan sebagainya)

 
 

(Sila klik butang 'Tempah Sekarang' di atas untuk membeli Pakej eBook Rahsia BITCOIN sahaja. Anda akan tiba di laman web Billplz.com (a safe and secure online service provider) setelah anda klik butang 'Tempah Sekarang' di atas. Teruskan membuat pembayaran. Sila ambil perhatian yang produk ini adalah produk DIGITAL dan bukannya FIZIKAL. Jadi, anda hanya perlu memuat turun produk ini; tiada sebarang produk berbentuk fizikal akan dihantar kepada anda.)

 


 

Sila ambil perhatian yang Pakej eBook Rahsia Bitcoin ini hanya dijual secara personal oleh Azizi Ali melalui BillPlz sahaja yang bermaksud anda akan membuat bayarannya ke akaun bank BillPlz. Jika ada mana-mana individu yang meminta anda bank-in wang ke dalam akaun bank mereka atau syarikat mereka, anda sedang berinteraksi dengan seorang penipu dan pembohong. Jadi jangan beli Pakej eBook Rahsia Bitcoin ini daripada mereka.

Azizi Ali tidak pernah memberi kebenaran kepada mana-mana pihak atau individu selain daripada BillPlz untuk menjual Pakej eBook Rahsia Bitcoin ini. Jika anda mahukan kepastian tentang sumber jualan, Whatsapp kepada 011-1520 2746.

.

Sekiranya ada sebarang masalah berkenaan tempahan produk ini, sila hantar Whatsapp kepada 011-1520 2746 (sertakan screenshot bukti pembayarannya sekali) dan kami akan berikan bantuan sewajarnya.